Min bok

Ditt yttre liv, dvs hur ditt liv ser ut, är en spegling av ditt inre.

De flesta människor är inte medvetna om att deras liv är en återupprepning av hur de levt och reagerat tidigare? Våra liv filtreras hela tiden genom de övertygelser som skapas redan under de första 7 levnadsåren. En programmering som följer dig och spelas upp gång på gång.

Jag utgår ifrån att allt i universum är energi vilket innebär att inte bara det materiella runt omkring oss är energi utan även våra tankar och känslor, bara på olika frekvenser. Jag utgår också från en av de viktigaste universella lagarna, lagen om attraktion som innebär att en viss vibration drar till sig samma vibration. 

Vad är det då som påverkar vår vibration och hur vi kan styra över vilken vibration vi har. I boken ger jag möjligheter att kika in i dig själv och fundera över vad du har i din ryggsäck. Jag ger verktyg till hur du kan arbeta med negativa övertygelser men också inspiration till att börja se livet ur nya synvinklar som kan skapa djupgående förändringar i hur du ser och möter livet.

Hela baksidestexten kan du läsa här!

Om du vill köpa en bok, slå en signal eller skicka ett mail. När du swishat pengarna med QR-koden här intill skickar jag boken. Den kostar 190 kr inkl. moms + frakt 65 kr alltså tillsammans 260 kr.
Mejl: gunilla@vågareflektera.nu eller Mobil 0708 242625

Bokmässan 2023

Boken är författad och utgiven – den är född – och lever nu sitt egna liv. Nedkomsten ägde rum på Lassbo Förlag och bäbisen visades fram på årets – 2023 – Bokmässa.

Gunilla talade för sitt verk och när man får tillfälle att göra det på Bokmässan i Göteborg tycker jag att man kan titulera sig författare.

Kjell
(som gjort hemsidan och tagit bilderna)

Lassbo Förlag

Gunilla tillsammans med förlagschefen Josefin Lassbo.

Förlaget har en intressant profil och en imponerande bredd på sin utgivning (hyllan bakom Josefin och Gunilla). Se vidare på förlagets hemsida: https://www.lassboforlag.se/bocker

Titlar som: Intuition & Medialitet, I Ching ger svar, Zonterapi, homeopati och kosttillskott, Mitt Vita Liv, Dansa på glas, Fri att välja ditt liv, Drömfärder, samisk visdom möter jungiansk … , Intuition & medialitet genom personlig utveckling med undertiteln En flumfri bok för vanliga människor.

Mycket spännande att botanisera i.