Om mig

Intresset för självutveckling har nog alltid stått i fokus för mig. Det bottnar i att jag har ett stort intresse av att förstå mig själv. 

Som ung ville jag egentligen bli psykolog men som så mycket annat i livet kom andra saker att dominera valen. Jag utbildade mig till Socionom och arbetade sedan inom det som idag kallas HR. Ett jätteroligt arbete med många människokontakter. Vid en tidpunkt i livet stod jag dock vid ett vägval där jag plötsligt hade möjlighet att uppfylla min dröm och utbilda mig till familjeterapeut. Jag var vid det laget en vuxen kvinna.

Nu är jag pensionär men har inte för avsikt att vara det på heltid. Jag vill fortsätta utveckla mig själv och brinner för att ge vidare de upptäckter jag gjort,

Jag vill fortsätta vara nyfiken och leva i samklang med livet självt. Det är så lätt att det yttre tar överhanden, men där finns ju inga svar. Svaren finns inom mig själv. När jag lyssnar till den inre rösten, följer jag min väg och flödet i livet.

Intervjuer
Bilden av mig, om än rörlig, och min röst på en hemsida kan naturligtvis inte ersätta ett möte i verkliga livet men det är det bästa jag just nu kan erbjuda. Hoppas vi får tillfälle att ses i ett annat sammanhang t ex på Bokmässan i Göteborg.

Hela intervjun: https://youtu.be/HJdMrVt82lo

Småfilmerna: